När ska detta ta slut????

I morse vaknade Isabella med helt igenklistrade ögon, stackars liten! Men hon sa inte ett ljud utan knackade bara på badrummsdörren för att hon visste att jag var där inne. Vi som tyckte att hennes ögon verkade rätt bra igen igår kväll men nähe…Själv har jag fortfarande prickar och det kliar men det känns ändå som att det börjar gå åt rätt håll (håller tummarna för det) men däremot vaknade jag med lock för öronen igen! Just nu väntar jag på att G och Isabella som skulle ut på en promenad i solskenet ska komma förbi med nässprayen så kanske det kan släppa lite för just nu är allt som en enda gröt!!
Hoppas ni får en bra måndag!

                              Isabella i lördags med ögoninfektion. Hon ser lite sliten ut på ögonen!

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.