Utmanad igen :)

Denna utmaning var lite enklare än den förra Ha ha!!  Johanna utmanade mig med att ta fram den 6:e bilden i den 6:e mappen och sedan utmana 6 stycken andra. Helt otroligt men det var faktiskt en bild på MIG i den 6:e mappen!! Det finns ju inte så många bilder på mig då det oftst är jag som är bakom kameran och trycker på knappen…. 🙂 Jag har fått lite gliringar om att jag inte syns så mycket här på bloggen så varsågoda allesammans…..


Denna bild är från när jag, min syster och vår moster åkte Göta kanalrännet 2006.
Första och tyvärr enda gången som jag stått på ett par långfärdsskridskor,
det var kul och jag skulle gärna göra det igen!!

Er 6 utmanar jag med att ta fram den 6:e bilden i den 6:e mappen och sedan utmana 6 stycken!

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.