Hej mitt vinterland….

Det är så vackert ute tycker jag när snön ligger fint på träden och det är alldeles vitt ute. När jag går genom lilla parken till jobbet på morgonen njuter jag av dom vackra träden. Tyvärr så var det grådassigt ute idag så mina foton speglade inte riktigt det vackra men jag bjuder på några bilder ändå 🙂

Ikväll efter middagen skickade G ut mig, Isabella och Tjorven på en pulkatur medans han var snäll och dammsög och torkade golvet!! Det är kanon att ha en hemmaman he he!! så pulkaturen fick bli min träning för dagen.

Nu sover Isabella och i natt hoppas vi på att hon sover lite bättre för i natt vaknade jag vid halv 2 av att badrumsdörren knarrade. "Konstigt" tänkte jag tills jag insåg att Isabella saknades brevid mig i sängen. Hon sov så oroligt och hade svårt att somna vid nattningen så hon fick ligga i vår säng. Hon brukar alltid väcka oss när hon vaknar eller först och främst så brukar jag sedan Isabella kom till världen sova så extremt lätt så jag vaknar ALLTID så fort hon typ bara rör sig. Men i natt har hon alltså knallat upp alldeles själv och vem vet om hon nyss hade gått upp eller om hon hade varit vaken ett tag!! hon har tydligen varit väldigt trött idag 🙂 Jag måste ha blivit totalt avslappnad efter denna sköna behandlingen igår. Men i natt lär jag sova lätt som en fjäder för jag fick så dåligt samvete över att jag inte vaknat.

Hoppas ni har haft en bra torsdag, nu är det snart helg igen 🙂

 


På väg till jobbet i morse

Häftigt när snön lägger sig så fint på träden

Det såg lite häftigt ut på bänken utanför oxå,  snön har liksom glidigt och fryst

Isabella lånar Tjorvens korg för att titta lite på Bolibompa efter pulkaturen

 


Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.