Veckans blomma

Idag Ă€r det torsdag och snart helg igen 🙂 IkvĂ€ll blir det stĂ€dning och fix som gĂ€ller och lite pulkaĂ„kning oxĂ„ förstĂ„s eftersom vi fortfarande har en massa snö!! Veckans blommor Ă€r inhandlade och det fick bli fina pĂ„skliljor. Dom stĂ„r sig kanske inte lika lĂ€nge som tulpaner men jag mĂ„ste ju variera mig lite.
IgÄr kvÀll njöt jag av en 90 minuter lÄng och skön ansiktsbehandling och idag kÀnns det som jatt ag Àr en helt ny mÀnniska ha ha!! SÄ hÀrligt och skönt, jag kan verkligen rekomendera er att gÄ dit. Susanne som har Homespa & friskvÄrd och som utför behandlingarna Àr jÀtte gullig och trevlig. Hon har ett fint behandlingsrum i sin kÀllare och hon anvÀnder bara bra ekologiska produkter . Jag köpte lite nya produkter frÄn Dermanord, ska bli kul att testa nÄgot annat nu för jag har haft Weledas prudukter ganska lÀnge.
Hoppas ni fÄr en bra torsdag!

Kram Ă„ Hej

               

 

Leave a comment

Your email address will not be published.