Kalashelg

Idag nu efter lunchen ska vi åka på 2 års kalas, det är lilla Nova som börjar bli stora tjejen. Ikväll ska vi sova hos min mamma och hon ska vara barn- och hundvakt och jag och G ska åka till min vän Sara och titta på melodifestivalen och kolla in hennes nya lägenhet. Det ska bli mysigt, Sara och vi har inte setts sedan vi var och spaade på Sturebadet i november!!! Det är dags å ses nu!!! 🙂
Imorgon ska vi först gå till badhuset vid mamma, där har jag inte varit och badat sedan jag gick i skolan så det kommer att bli lite roligt! På eftermiddagen är det stort kalas för två 50 åringar och två 20 åringar. Det är kul med kalas! 🙂 På bilden kan ni se några av våra paket som ska med! Jag önskar att jag hade lagt ner lite mer tid på att fixa lite finare paket. Men man kan ju inte hinna allt! 🙂
Hoppas ni får en bra helg allesammans!

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.