Lördagens kalas

I lördags var vi nere på Novas 2 årskalas och åt en massa god tårta. Nova fick en massa roliga presenter och en del av dom hjälpte Isabella henne att prova på en gång. Ett exempel var den långa blåa tunneln, den tyckte Isabella var jätte rolig att krypa igenom. Till kalaset kom oxå en liten 6 veckors bebis och en 4 månaders bebis som Isabella tyckte var väldigt spännande. I morse tog Isabella fram min "Föräldrar & barn"-tidning och pekade på bebisen framsidan och sa glatt "Bebis" 🙂
I lördagskväll sov vi över hos min mamma och hon var barn- & hundvakt på kvällen och det hade gått gått kanonbra med nattningen vilket jag tycker är roligt. Nu kanske Isabella kan åka ner till mormor en hel helg 🙂 Jag och G spenderade kvällen hos Sara och vi såg på Melodifestivalen och snackade en massa skit! Skönt att bara få vara "Anna" & "G" ibland oxå!  Hoppas ni oxå hade en bra lördag!
Här kommer några bilder från kalaset
          
                    
                          Isabella testar Novas traktor             Isabella krypar i tunneln


Isabella & Nova turades om att krypa i tunneln

Isabella & Nova kollar in lite andra nya leksaker

                    

  Isabella gillade Novas stol som dessutom gick att snurra.
Det blir garanterat ett besök på Gröna Lund i sommar 🙂
Isabella hittade en stor gosekissekatt att mysa med.

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.