På Maxi…

Igår var vi och storhandlade på Maxi och Isabella hjälpte till på hennes lilla vis. Hon hjälpte bland annat till genom att plocka varor från hyllorna när hon lyckades nå dom från kundvagnen, sen om det var något vi skulle ha eller inte det var ju en helt annan sak.. ha ha!! Isabella hittade en docka som hon satt och kramade lite och hon hade nog gärna velat ha tagit med sig dockan hem. När vi kom fram till frukt och grönt var det dags för den obligatoriska bananen 🙂 Det är skönt att kunna åka allihopa och få storhandlingen gjord! Nu är kyl, frys och skåp fyllda med lite mat igen!
Ikväll ska jag iväg på en ansiktsbehandling och det ska bli sååååå skönt! Fick denna ansiktsbehandling av mina vänner på min 25-årsdag i maj förra året så jag skäms lite över att jag inte gjort den tidigare men men nu är det time!
Hoppas ni får en bra onsdagskväll allesammans!

Isabella hittade en fin docka på Maxi
Isabella äter på den obligatoriska bananen 🙂

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.