Städkväll

Idag när jag gick hem från jobbet möttes jag halvvägs av mina tre älsklingar. Det är så mysigt att få bli mött och få sällskap hem även fast jag inte har så lång väg hem. Dessutom blir man så extremt glad för alla fyra skiner upp som små solar när vi får syn på varandra 🙂
Efter middagen har vi städat, bäddat rent och plockat undan, det är är skönt att ha det gjort inför helgen. Isabella hjälpte mer än gärna till fast bäst tyckte hon om att busa i sängen när vi försökte att bädda rent!
I morgon är det "äntligen fredag" igen, känns som att veckorna bara rusar fram….
Jag hoppas på en bättre dag imorgon då jag har varit på riktigt dåligt humör idag. Jag säger bara fy bubblan för pms!!
Hoppas ni har haft en bra torsdag!


En glad Isabella busar i sängen när vi bäddade rent

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.