En lugn stund…

På jobbet har jag hittat en liten lugn plats där jag ibland sitter och äter min lunch, samtidigt som jag läser en tidning eller i en bok. Jag vet, nu låter jag jätte osocial men jag är så otroligt social resten av tiden på mitt jobb så det är så skönt att bara glida ner i den mjuka soffan och bara få lite lugn och ro och rensa huvudet litegrann. Från och med torsdag ska jag ju vara mammaledig till september och då lär det inte bli så många lugna luncher under den perioden ha ha!!! Eller vad tror ni???
Just nu läser jag "Den hemlige kocken" en mycket bra och lärorik bok. Visserligen kände jag till en hel del om den hemska och vidriga maten vi dagligen stoppar i oss men usch vissa saker är riktig skrämmande!! Kan verkligen rekommendera er att läsa denna bok och/eller gå in på www.aktavara.org.
Snart ska jag smita från denna hektiska arbetsdag och ge mig ut i det härliga vårvädret!! Eller det ser ju iallafall ut som att det är jätte härligt inne från fönstret 🙂 Hemma väntar min mamma som kommit upp på besök och vi ska äta kinamat till middag. Mums med en massa glutamattillsatser ha ha!!!
Hoppas ni har lika bra väder denna tisdag!

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.