Isabella och kånken

Idag kom Isabellas mormor upp med en rosa kånken som hon har fixat åt oss. Äntligen en rosa minikånken!! Den har varit slut hos Fjällräven hur länge som helst känns det som! Själv hade jag en gul kånken till dagis, skola och utflykter när jag var liten. Hade ni en kånken?
Kvällen fick vi njuta ute i vårsolen med mormor i lekparken, fast det var faktiskt lite kyligt. Sedan har det varit packning som pågått här hemma för på torsdag morgon bär det av med tåg ner till skåne för hela familjen Andersson/Lindström! Spännande! 🙂 Phu det är ju så mycket som ska packas med numera…Självklart så har Isabella packat ner lite leksaker och lite gott i sin kånken till tågresan. Sötnos!


Isabella provar sin kånken

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.