Lyx??

Imorgon fredag ska Isabella sova borta för första gången! Hon och Tjorven ska sova hos deras mormor så det ska nog gå jätte bra. Jag ska ut och äta med mina fd kollegor från Nacka och G jobbar denna helg så snälla mamsen ställde upp som barn- och hundvakt. G infomerade mig gladeligen att jag ska få det lyxigt eftersom han jobbar sent och ska sova kvar på jobbet eftersom han sedan börjar tidigt på lördag och jag måste ha bilen på lördagen. Vaddå lyxigt?? Ja jo kanske jätte lyxigt men mer läskigt än lyxigt tror jag…Jag har ju inte sovit ensam på över 3 år! Sedan Tjorven kom till oss så har jag lyssnat till hennes snarkningar och har hon varit utlånad till nära och kära så har G, en vän eller nu det senaste 1,5 året Isabella sovit med mig. Första natten utan Isabella! Undrar hur svårt det kommer bli att somna, det kommer att vara sååå tyst och jag kan ge mig fasen på att jag kommer att vakna vid kl 7 klarvaken bara för att man ska få sovmorgon!!! 🙂 Jag kommer att längta ihjäl mig efter min lilla skrutta!! Någon som vill sova över hos mig, snarka lite som Tjorven, prata i sömnen som G och sparka på mig som Isabella gör, någon snälla?? 🙂

                             

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.