Cykel & trädgårdsarbete

På förmiddagen idag åkte vi till cykelaffären då G köpte en cykel igår och behövde lite delar och tillbehör som en cykelhjälm. Han har nämligen tänkt att cykla till jobbet i Djursholm under sommaren och jag har sagt att jag inte tillåter det om han inte har en hjälm på sig och hör och häpna så köpte han en hjälm. Det trodde jag aldrig!! Isabella förälskade sig i en trehjuling men det tar ett tag till innan hon förstår och når ända fram till pedalerna. Men hon vägrade att lämna kvar den i affären så det var skrik och gråt när vi gick därifrån.
Efter lunchen när vi var ute och lekte på baksidan kom vår granne och sa att hyresvärden lämnat blommor och hon undrade om jag ville hjälpa henne att plantera. Eftersom jag älskar blommor och inte gör annat än drömmer om en egen trädgård att få pyssla i så var jag inte sen på att säga ja 🙂 Så hela eftermiddagen stod jag och grannen på framsidan och grävde och försökte få till något fint. Det är ju inte lätt när man bara får blommor men ingen jord och det ser förjävligt ut utanför med en gräsmatta som mer eller mindre saknar gräs… Men jag tycker faktiskt att vi lyckades ganska bra ändå. Isabella hjälpte oss att hämta stenar som vi lade som en kant till rabatterna. G och Isabella bakade en äppelkaka som dom kom ut och bjöd oss på, mums! Annars så lekte hon, pappa G och Tjorven ganska mycket tills det var dags för G att åka till jobbet.
Nu har vi ätit och det är snart dags för en runda med Tjorven och det brukar också betyda lite lek i lekparken på baksidan. Det är både bra och dåligt att bo nära en lekplats.
Jag börjar känna lite i min kropp efter boxpasset igår, tränningen i morse, dra omkring Isabella på trehjulingen i affären om och om igen och "trädgårdsarbetet" idag..Aj aj i ryggen…ska nog slappa rejält ikväll efter nattningen av Isabella.
Hoppas er tisdag också har varit kanon!


En dålig mobilbild från när Isabella hittade sin cykel som hon inte ville släppa 🙂

Några av våra arbeten idag


Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.