Kvällspromenad

På kvällsrundan i kväll tog Isabella Tjorvens koppel som låg i vagnen och försökte haka på det på Tjorvens sele. Jag hjälpte henne och sedan så höll Isabella i Tjorven hela promenaden runt området. Hon var så nöjd, glad och stolt för att hon fick hålla i Tjorven. Jag var också glad för Tjorven är alltid så mesigt snäll mot Isabella (vilket är kanon för man behöver aldrig vara orolig) så hon GICK utan problem hela rundan!! Vanligtvis får man stå och ropa på henne vart 10:e steg, hon är inte alltid så pigg på att promenera om man säger så… Tidigare idag så gick Isabella ner till Tjorven som stod kvar en bit bort och Isabella sa något på sitt lilla språk och drog i Tjorvens sele och dom kom fram till mig och G som väntade. Så från och med nu så får Isabella sköta alla Tjorvens promenader ha ha!!


En nöjd och glad Isabella!

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.