Dagens utflykt!

Idag åkte vi till Sickla köpkvarter och jag har inte varit där sedan dom gjorde om och jag kan bara säga att Sickla är mitt nya favvoställe 🙂 Vi uträttade lite ärenden men ett ärende för mycket kan man säga…. Vi skippade att köpa spånskivan (till nya sänggaveln) igår vid förra shoppingrundan och nu när vi var på väg hem kom vi på att vi faktiskt passerade Fredells. Kanon tänkte vi och svängde in och dom sågade till en spånskiva i rätt storlek åt oss. Allt var kanon tills vi kom ut till bilen och familjen Andersson/Lindström kände sig som jubelidioter!!! Vi hade ju både barnvagnen och hundburen med oss på vår shoppingrunda!!! Bra där! Not! Fast det hade nog inte spelat så stor roll när jag tänker efter…Vi bestämde att jag och Isabella som skulle sova middag fick gå runt medans G skulle köra hem och lämna spånskivorna och sedan skulle köra tillbaka och hämta hem oss. Men Isabella hann somna i bilstolen och när vi började packa in såg vi ett hål för barnvagnen och att hundburen kunde stå uppe på spånskivorna. Vi fick också syn på att klockan var alldeles för mycket och att G snart var tvungen att börja ta sig till jobbet…Då såg jag det, hålet mellan spånskivorna!! Jag kröp in och la mig raklång på mage brevid barnvagnen, mitt i mellan spånskivorna med hundburen på. Som tur var så var Tjorven hemma 🙂 Ja det är tur att man är liten ibland och tur att polisen inte hade körkortskontroll eller liknande på hemvägen . Dom hade iallafall inte stoppat oss pga att jag låg där jag låg för jag syndes inte kan jag tala om!! Men pinsamt om mina kollegor stoppat oss, undrar förresten vad straffet hade varit. Böter för att jag inte hade bälte kanske, jag måste fråga nästa gång jag besöker jobbet. Nä inget jag rekommenderar och kommer nog inte att göra om det men vi kom hem helskinnade. Grannarna måste tycka att vi inte är riktigt kloka!! Men jag kan packa, jag har en gång haft mormors Nissan micra och ändå kunnat få hem halva Ikea, allt går!
G jobbar och kommer inte hem förrän på söndag så vi brudar är själva. Det är lite tråkigt men vi har iallafall bilen! Imorgon blir det mer fix här hemma och kanske kan jag visa er lite smakprov på mina arbeten…
Jag är så glad för Isabella sov hela natten i sin säng och kom intassandes till oss vid 6.15 imorse! Duktig tjej! Jag hade däremot lite ångest igår kväll över att hon sov i ett annat rum. Jag hörde ju inte när hon andades, tänk om hon ramlar ur sängen, tänk om jag inte hör henne… Men allt gick ju kanon!
Trevlig helg allesammans!


Isabella somnade med byggtidningen i handen

                          

                                  " Vi har det bra vi här bak i bilen och vi vill ej va med om nån krock…"

(Den högra bilden ser ut som en bild som skulle kunna förekomma
på jobbet men då skulle det ha varit ett lik.)


Detta tyg kommer att användas till den nya sänggaveln

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.