Lördag

Imorse var jag trött och lat men det får man väl vara en lördagsmorgon?? Jag gick upp och vred tv:n så jag och Isabella kunde ligga/sitta i sängen och titta på tv och äta leverpastejsmörgåsar! Ända sedan jag flyttade i från men sista etta så bestämde jag att jag inte skulle ha någon tv eller dator där man sover men det är nog inte så dumt med en tv vid sängen ändå 🙂 Det var skönt att G sov borta i natt så vi kunde göra lite som vi ville utan att vara rädda för att väcka honom. Men det är ju betydligt knöligare utan honom då jag bla ska få ut Tjorven på sina 5 rundor/dag och samtidigt tass med en liten trotsig dam. Men allt går! Idag städar och plockar vi här hemma, det har regnat till och från hela förmiddagen men kanske blir det en sväng till lekparken efter vilan. Jag ska nu när Isabella vilar passa på att måla garderobsdörrarna och diska bort diskberget à la mount everest!
Hoppas ni får en bra lördag!


Isabella gillar sin nya burk
(Ja det är Isabella som idag har bestämt att hon ska ha en tofs mitt på huvudet..)

                          

 Där förvarar hon sina hårtoffsar, hårband och armband 🙂

Fröken trots tänker inte sätta på sig tröja & jacka, nä hon tyckte att det räckte med stövlarna!


Numera får vi inte glömma att låsa dörren för Isabella öppnar den alldeles själv

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.