En lite seg onsdag

Idag har jag varit seg ända sedan Isabella väckte mig vid klockan 6 då hon stod med sin kudde nere vid fotändan av vår säng och ville komma upp och lägga sig hos oss. Jag har aldrig riktigt kommit igång och gjort något vettigt eller jo jag har varit iväg och hämtat en väska åt min syster och tagit hand om den rena tvätten faktiskt! Jag fick reda på att Isabella inte kommer att få en plats till dom privata dagis som vi köat till så det är lite tråkigt och när jag skulle klicka hem lite sommarkläder idag så var mycket av det jag skulle ha slut, typiskt! En seg och tråkig dag eller tråkigt blir det väl aldrig med en 1½ åring ha ha!! Vi har lekt en massa idag och målat och bäddat rent i hennes säng.
Men jag laddar nog inför i morgon för då ska vi åka ner till Kolmårdens djurpark och det ska bli kul och då kan man verkligen inte vara seg 🙂
Snart är det dags för oss att ta en tur ut med Tjorven.


Vi har busat och lekt en massa idag trots att jag varit lite seg.
Isabella har ju som vanligt varit allt annat än seg  🙂

Vi tittade lite på Isabellas djur idag som förberedelse inför
imorgon för då kanske vi får se några av dom på Kolmården

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.