En saftig söndag

I fredags när moster och jag och Tjorven gick en kvällspromenad så passade jag på att plocka lite rabarber med mig hem från hennes trädgård. Så idag har jag stått i köket mest hela dagen och kokat över 10 liter rabarbersaft! Smaskens! Nu längtar definitivt tills jag någongång får en alldeles egen trädgård där jag kan ha vinbär, hallon, äpplen och rabarber…Men nu är jag helt totalt slut (fast jag funderade precis över hur man kan bli så slut av att bara stå i köket…) Jag ska bara slänga mig i soffan tillsammans med älsklingen och kanske ett glas saft eller två….
Isabella har busat och lekt med sin pappa hela dagen eftersom mamma bara varit tråkig. Just nu pågår nattning av liten och det hade väl gått bra om inte pappa G hade rivit hela dockhuset när han var på väg ut ur rummet ha ha!! Hoppas hon kan somna om nu!
Hoppas er helg också varit toppen!!


Ca 12 liter saft fick jag i hop idag, här ser ni några av mina flaskor

Isabella leker en stund med sitt älskade dockhus innan det var dags för välling och nattning


Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.