Solig lördag

Idag har vi haft kanonväder och njutit en massa av det genom att ha varit ute nästan hela dagen. Vi åkte till Ökna på deras "Öknadagen" och Isabella sprang och sprang och tittade glatt på alla olika djur och åt korv. Tjorven fick en massa uppmärksamhet som alltid när vi är ute bland en massa folk som vill klappa och mysa med henne. Efter Ökna åkte vi hem till gammelmormor som bjöd på en supergod smörgåstårta till lunch, mums! Försökte hjälpa henne med några saker som slutat fungera men jag lyckade tyvärr inge vidare med att återuppliva varken videon eller skrivaren!! Tråkigt! Efter en god rabarberpaj åkte jag och Isabella och hälsade på Carro och Nova en liten stund innan det var dags att åka hem till stan igen. Ja Isabella klämde ju i sig lite plättar hos mamma innan vi åkte men både jag och mamma var fortfarande mätta av smörgåstårtan 🙂 När vi kom hem så monterade jag ihop Isabellas nya spis och Isabella skulle direkt koka en massa mat. Nu ikväll är det Eurovision song contest som gäller, G är på Grönan och kör 5 kamp med sina kollegor så det blir jag och Tjorven i soffan. Mys!
Hoppas er helg också är kanon!


En tjej med en massa spring i benen idag som mormor fick jaga

Smaskens med mormors plättar

En koncentrerad liten dam kokar mat på sin nya spis. Undrar vad hon lagar…

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.