Isabella bus!

Ikväll blev det mycket Isabella bus! Först var vi i lekparken och gungade i typ hundra år och när jag slitit henne ur gungan så gick vi hem och dansade och Isabella börjar verkligen att bli en hejare på rörelserna till Mora Träsk. Kul! Efter lite kittelkull och kurragömma och en massa skratt var det dags för kvällsmat och nattning. Isabella sov lite för länge på eftermiddagen idag så hon hade lite svårt att somna men tillslut somnade hon sött på sin kudde.
I natt kommer G äntligen hem igen och imorgon ska vi på teater. Vi ska se "Sista dansen" på Stadsteatern tillsammans med min moster och hennes sambo. Min mamma kommer hit och ska vara barnvakt.
Det blir nog en mysig söndag! Hoppas er helg är bra!


Isabella bus!

Här får ni en liten smygtitt på vår nya sovhörna. Ramarna ska å foton i sig och sedan ska dom sättas upp på väggen. Byrån kommer att flyttas närmare hitåt när vår stora TV byts ut mot en platt-tv att sätta på väggen. Då blir det mer luftigt vid sovhörnan. Väggen ska få en ny färg, jag avskyr alla olika färger i lägenheten som dom tidigare hyresgästerna har fixat. Det blir nog bra när det blir klart och då återkommer jag med bild.

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.