Sommarfredag

Idag hade jag och Isabella tänkt att åka till stranden men vi blev bjudna till en annan beach. Det var Elis som bjöd på beachparty hemma hos sig. Han hade blåst upp sin lilla pool ja eller så kanske det var hans mamma..och Isabella som verkligen älskar att bada hoppade i nästan på en gång. Elis däremot var inte så badsugen idag heller men han var med och plaskade vid kanten. Sedan lekte dom en massa och vi åt en god lunch innan vi promenerade hem igen. Just nu håller vi på att packa ihop oss för att åka ner till min mamma.  Ikväll är det nämligen dags för det årliga evenemanget Trosa stadslopp och Isabella ska eventuellt springa, vi får se hur hennes form är för knatteloppet är inte förän vid 19.00 och då är det ju egentligen sovtime. Klockan 21.00 är starten för det stora loppet och vi vet flera som ska springa i år så det ska bli kul att heja och titta i år. När det är Trosa stadlopp då vet man att det är sommar!
I morgon ska vi åka ner till Linköping och gå på lilla Alinas dop. Det ska bli kul men varmt, tur att vi har ac i bilen 🙂 Nu är bara frågan vad jag ska ha på mig…Isabellas outfit är som vanligt redan klar!
Hoppas ni får en bra fredag och helg!

Soffmys
Snurra runt parasollet på balkongen var skoj

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.