Vår lilla löpare

I fredags kväll sprang Isabella sitt allra första lopp. Vi var nere i Trosa på Trosa stadslopp och Isabella sprang knytteloppet som var 700 meter långt. Okej lite mammatransport fick hon i mellanåt 🙂 Hon var jätte duktig men när vi kom mot målet på torget så var det ju så mycket folk som hejade och då var hon tvungen att titta lite extra på dom. Men in i mål tog hon sig och där fick hon en fin guldmedalj, en ros och en påse innehållande en banan, juice och en visselpipa. 
Isabella tyckte att det var jätte roligt även fast det inte finns några bilder där hon ler eller skrattar…HaHa! Hon är jätte jätte stolt över sin medalj och vill ha den hängandes runt halsen hela tiden.


Isabella redo för uppvärmningen och sitt lopp

En blyg Isabella springer in på torget
Det ser ut som att vi var sist men det var vi faktiskt inte även fast vi kom mot slutet..
I högtalaren ropade dom hennes namn fast tyvärr ropade dom Isabell istället för Isabella men men hon börjar nog att bli rätt så van tror jag eftersom det är ett vanligt förekommande att glömma a:et

Vår duktiga lilla tjej har här kommit i mål & fått sin medalj, sin ros & sin påse

Det smakade gott med banan efter att man hade sprungit

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.