Kalassöndag

Jag ligger ju lite efter med mina inlägg här men i slutet av veckan kanske jag är i fatt 🙂
Igår var jag och Isabella på Qvartinge hos Michaelas föräldrar för där hade Christoffer sitt 3 års kalas innan dom åker tillbaka till Danmark igen. Isabella smaskade god tårta och fick fiska i fiskdammen med dom andra barnen. Sedan lekte dom med playdoolera och formade fiskar, bilar och hus och dom cyklade på tennisbanan. Jag tror att Christoffer var väldigt nöjd med sitt kalas.
På kvällen tog jag och min moster en skön långpromenad och sedan visade min kusin mig hur jag lagar vår bil så nu kan jag fixa själv när det blir glapp i tändkabblarna nästagång. Sånt gillar jag alltså när jag kan klara av saker alldeles alldeles själv.
Ikväll blir det motion i spåret med moster och kusiner. Isabella är hemma och nattas av mormor. Kanske hinner jag berätta om vår dag på Tullgarn lite senare annars blir det imorgon.
Hoppas ni får en bra kväll!


Isabella smaskar tårta vid barnbordet

Christoffer & Isabella myser med fiskdammspåsarna i hammocken

Det smarriga på fikabordet

Ihhh det kittlar i magen

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.