Tullgarn

I måndags åkte jag, Isabella och Tjorven ut till Tullgarn och hälsade på Sara som var hemma hos sina föräldrar. Det är alltid lika mysigt att komma ut dit och det har jag tyckt sedan jag var liten. Sara bjöd på fika och Isabella försågs sig snabbt med en kaka från fatet 🙂 Vi tog den traditionella promenaden runt om i parken men det var en blåsig promenad denna dag. Isabella sprang av sig lite innan hon somnade i vagnen men hundarna fortsatte med att busa runt under hela promenaden. En riktig myspysig dag blev det!
Det blev ingen blogging för mig under veckan då dagarna har varit fullspäckade med roligheter. Tyvärr så har jag nu glömt kvar kamerasladden till den ena kameran hemma hos mamma så vi får se när jag kan bjuda på fler inlägg.


Tullgarns slott i sned vinkel, där hade Isabella sin namngivningfest förra våren

Bild från parken

Isabella & lilla dockan springer omkring och tittar i blåsten

Full fart

En vacker rosa näckros skymtar fram bakom bladen

Tjorven & Sigge busade runt en massa

Bild från dammarna ut över Östersjön

Isabella kastar stenar & förundras över sin egna skugga

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.