Tjejernas fredag

I morse vaknade jag och gick upp tidigare än Isabella. Jag hann duscha och fixa lite innan hon kom uppklivandes. Hur många gånger har det hänt, nja man kan nog räkna dom gångerna på en hand 🙂
Nu ska jag och Isabella åka in till stan och först handla färska räkor i från saluhallen och sedan ska vi möta Anna vid Stockholms Central. Det ska bli så kul att få träffa henne igen även fast det nu inte var så länge sedan vi sågs…. Ikväll kommer Jennie och Jeanette över också så då blir middag, mys och skitsnack. Vi ska äta räkor och i kylen ligger en flaska champagne och kyler ner sig. Underbart!
Hoppas ni får en bra fredag och helg allesammans! 

Bilder från igår på kvällspromenaden då Isabella envisades med att ha sina gummistövlar som vanligt. Men igår hittade hon sina tumvantar och dom skulle hon absolut ha på sig. Plus solhatten ner för halva ögonen! Sötnos, en annan gick i linne och shorts….

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.