Dagarna rullar på..

Det har varit en fruktansvärt dålig uppdatering här men dagarna bara rullar på och vi har njutit av att hela familjen nu varit lediga i 1 vecka tillsammans. Isabella har skämt bort oss med att sova till 9.15 och det är ju riktigt lyxigt. Visst hon har gått och lagt sig vid 19 som vanligt och somnat som en stock men vaknat två timmar senare och inte kunnat somna om förens vi gått och lagt oss vid 23, men är det semester så är det ju! Idag började G jobba igen och ska jobba 1 vecka sedan har han semester i 2½ vecka och vi längtar tills dess nu. I måndags var vi och åt pizzabuffé på Pizza Hut, mums vi hade inte ätit där på 9 år så det var på tiden ha ha! På kvällen kom våra vänner Sofi, Stefan och Elis förbi och vi grillade lax och potatisknyten vilket var supersmaskens! Jag älskar sommaren och grilla med nära och kära!
I tisdags var vi och storhandlade och G köpte en ny TV till oss (Vi var väl kanske inte helt överens om de inköpet, ha ha!) så på kvällen blev det filmmys såklart! Denna dag kom också en liten kille till världen, grattis Carro med familj! Längtar tills jag får träffa er lille son. I onsdags betade jag av en till grej på "to do-listan" nämligen utrensning av gamla mediciner i medicinskåpet. Jag fyllde en hel sådan påse för gamla mediciner från Apoteket så nu ska vi bara lämna in den oxå 🙂 På kvällen kom min mamma, mormor, moster, kusiner och respektive upp till oss och vi grillade här på baksidan. Kul att vi kunde få bjuda på grillat här annars är vi alltid nere på landet hos dom.
Idag har jag och Isabella varit på den stora leksaksbutiken ToysRus och Isabella kände nog att hon kommit till paradiset när hon såg alla dom roliga leksakerna överallt! Vi fick tillslut tag på en present till Christoffer som vi ska till på 3 årskalas på söndag. Men det var ju inte helt smärtfritt och helt utan skrik i affären om man säger så, för helst ville ju min lilla dam prova och titta på allt och allra minst åka hem!
Ikväll ska jag läsa igen alla mina favoritbloggar som jag missat nu den här veckan!
Har bilder att bjuda på trots att vår lilla kamera varit på vilovägar några dagar, det är ju inte riktigt så att man tar med sig systemkameran överallt. Men idag hittade jag den, Isabella hade snott den och lagt den i luckan under sitsen på sin sparkbil! Busunge!


Isabella kör bil under kundvagnen när vi handlade

Grillning med Sofi, Stefan & Elis

Isabella & Elis dansar och håller varandra i handen. Sötnosar!

Sparka (eller kasta) boll med pappa

Skål för ledighet!

Tjorven & Isabella

Få se nu vad jag ska ha….

Wow!

Isabella skulle självklart prova den största trampbilen i hela affären…

Åhh Musses klubbhus…

Den ska jag ha..

Snälla mamma, titta!

Men hon blev glad för sin favorit postis Pär & Frasse katt i deras postbil 🙂
Hon kunde knappt vila middag för hon ville så gärna leka med sin nya leksak

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.