Vår helg i Götlaborg!

Vi har verkligen haft en toppenhelg hos våra vänner i Göteborg. Vädret var väl inte det roligaste men men.. Vi har haft en helg full av skratt, mys, roliga aktiviteter, god mat, spårvagnar och härlig vänskap.
I torsdags när vi kom fram så bjöd Anna på fika och gissa vem som lös upp som en sol när hon fick ta en kaka från fatet…. Jo vår lilla Isabella och gissa sedan också om hon var kladdig 🙂 På kvällen mötte vi upp Alex som jobbat på dagen och vi åt Tapas på en mysig restaurang på Avenyn. På fredagen gick vi i en massa mysiga små affärer och åt lunchi Haga. Sedan gick vi till Slottsskogen och tittade och klappade på djuren. På vägen hem stannade vi till i en riktigt liten mysig ostbutik som ligger vid Linné och köpte med oss en massa goda ostar och blev det myskväll hemma hos Anna och Alex med god hemlagad mat, film, monopol, vin, ost och kex. På lördagen mötte vi alla upp Patricia och hennes sambo på Liseberg och vi åkte lite. Isabella tyckte att det var superkul att åka "Farfars bilar" och rida på en häst på karusellen. Men att köa till åkattraktionerna var inte riktigt hennes grej..Hon har så vansinigt dåligt tålamod! (Undrar vem hon ärvt det av…???) Efter vårt besök på Liseberg åkte vi och åt på en grekisk restaurang och sedan blev det mys hemma hos Anna och Alex. Det var jätte roligt att vi även kunde träffa Patricia och hennes sambo nu när vi var i Göteborg. Nästa dag var det tyvärr time att köra hemåt igen. Efter att Anna bjudit oss på sin smarriga köttfärspaj till lunch hoppade vi in i bilen och lämnade Alex kvar i Göteborg. Anna följde nämligen med i bilen upp för att semestra lite hos släkt och vänner. Hon kommer till oss på fredag igen och vi längtar redan
Tack snälla för denna härliga helg!
Vi har fotograferat lite dåligt men vi har lite bilder att bjuda på iallafall…


Anna bjöd på kakor

En överlycklig & kladdig tjej

Isabella & Anna utanför spårvagnen

Springer på stan med tant Anna

Lunch & fikastund i Haga

Isabella klappar en get & en gris i barnens zoo i Slottskogen

Isabella tittar på pingviner i Slottskogen

Isabella & pappa G tittar på sälar

Busfrö

Hoppla pålle

Isabella skjutsar mig

Isabella med sin ballong på Liseberg

Alex hjälper henne lite då den gärna kom på folk

Isabella på pappas axlar för att titta på när jag & Anna åkte bergodalbanan

Jag & Anna i gamla bergochdalbanan

På väg hem till Anna & Alex med spårvagnen

Isabella tycker såååå mycket om Alex och har alltid gjort det. Det är han som gäller!

På kvällen skulle hon ligga brevid honom precis som han men med örngottet som täcke. Sötnos!

En trött tjej på väg hem i bilen

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.