Isabellas stora dag

Idag var det verkligen Isabellas stora dag för idag kom vi äntligen iväg, hon och jag, på Mora Träsk. Oj Oj Oj Isabellas reaktion när hon såg dom som hon vanligtvis bara ser hemma på TVn, den reaktionen var ovärderlig. Tyvärr kunde jag inte fånga den med kameran då det var svårt att fotografera för solljus, trångt mm Isabella följde glatt med i alla rörelser och efteråt köade hon och fick autografer. Wow! Hon stod där med alla dom andra barnen och såg sådär nöjd ut! Gullunge!
Isabella imponerade också med att spendera 1 timme på Grönan utan att åka någonting. Hon pekade och visade att hon ville åka flera olika saker men nöjde sig med när jag sa " men vi ska ju inte åka någonting idag" "Näää" svarade hon bara och sen var det bra med det! Skönt! Men det är nog första gången i mitt liv som jag är där endast två timmar och inte heller åkt något.
I går var jag och G på en fd gemensam kollegas 30 årsfest. Vi hade verkligen superkul och Isabella och Tjorven hade det superkul här hemma med Jennie. Men ack så trött jag är idag 🙂 Jennie var snäll och klippte lite snabbt på Isabellas lugg och jämnade till lite bak i nacken eller jag så mycket hon nu hann för liten ville ju absolut inte sitta stilla. Inte ens med muta!! Nu får hon iallafall inte luggen i ögonen så det är bra! G jobbar hela dagen och kvällen idag så vi brudar får fortsätta att klara oss själva här men det brukar ju inte vara några problem!
Hoppas ni också har haft en bra helg!

En förväntansfull Isabella väntar och väntar och väntar…och spanar in scenen lite innan.
Hon kollade ut vart hon skulle sitta osv 🙂
En koncentrerad Isabella följer med i rörelserna till sångerna

Mora Träsk in action

Isabella beundrar sina autografer av Mora Träsk

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.