Sjukstugan fortsätter


Hängde ni med på ett enda ord???

I morse var det jag som vaknade med 39 graders feber, halsont och ledvärk. Fy satan säger jag bara.. Därav tystnaden här på bloggen. Min snälla mamma kom upp och lekte med Isabella hela eftermiddagen så att jag kunde vila. Guld värt!! Så det blev tyvärr ingen Mora Träsk idag men dom uppträder även i helgen så kanske vi kan komma iväg på söndag… Imorgon ska jag och G på 30 årsfest men nu får vi väl se hur det blir med det…suck! Isabella verkar iallafall nästintill må tipptopp och hon var så glad över att få vara med mormor idag. Dom har busat, grejat och tagit en sväng till lekparken. Isabella grät, skrek och slog på köksfönstret i förtvivlan när mormor åkte hem, stackaren!   
Nu önskar jag er alla en trevlig helg!
Bjuder på lite bilder från igår.

Busy women pratar i sin mobil och kollar kalendern 🙂


Isabella på cykeln


Puss kissekatten

Mysstund

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.