Måndag

På förmiddagen så uträttade vi lite ärenden som att lämna tillbaka en klänning jag köpt tidigare och vi fyllde även på Isabellas strumpförråd inför dagisstarten.
Efter lunchen la vi oss, jag, Isabella och Tjorven, i sängen och sov en skön eftermiddagsvila. Det gäller ju att passa på nu när man kan för sedan ska man ju börja jobba igen! Efter vilan var vi ute och busade och tog en sväng bort till biblioteket och lämnade tillbaka böcker. Efter smarriga pannkakor med keso, hemlagad blåbärssylt och rivna morötter till middag så kom pappa G hem efter jobbet och då det blev det en massa bus innan det var dags för nattning. G tog nattningen och jag tog en skön långpromenad. En bra måndag helt enkelt!


Isabella började morgonen med dans med kaninöronen på sig 🙂
Hon tyckte att hon var jättefin! Sötnos!

Isabella leker med tågbanan på Polarn

Mitt när Isabella hjälpte till med pannkakssmeten var hon tvungen att mysa med sin favorit Tjorven

  

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.