Fredagsmys

Idag är det äntligen fredag och fredangsmys. Isabella har varit hemma från dagis idag pga feber. Jag vaknade vid 2.30 i natt av att Isabella stod nere vid fotändan på vår säng och pratade glatt med mig samtidigt som hon pillade på min ena stortå. Men när hon kom uppkrypandes bredvid mig så kände jag att hon var varm som en liten kamin. 38 grader visade tempen imorse när vi steg upp så hon och pappsen har varit hemma och vilat idag. Det blev ingen fredagsdans idag, bara fredsagsmys. Innan hon gick och lade sig visade tempen 40 grader så hon fick en alvedon och lite välling och hon somnade på 2 sekunder. Denna helg blir alltså lugn för vår del. Trevlig helg till er alla!

En trött och febrig Isabella i vagnen idag

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.