Go & glad…

Idag när jag kom hem från jobbet så möttes jag av en superglad Isabella. Hon och pappa hade precis kommit hem från dagis och hon hoppade, dansade, studsade och gjorde kullebyttor. Pappa G hade fått lämna henne kvar själv strax innan halv tio och sedan fått hämta henne vid klockan två och allt hade gått superbra även idag. Tjorven däremot har fått vara hemma från sitt dagis idag då hon kräktes och hade sig i natt. Blä! Hon har bara legat och sovit hela dagen men ikväll åt hon lite kyckling iallafall så hon är nog på bättringsvägen nu. Men några promenader har hon inte orkat med utan har bara varit utanför porten på gräsmattan.
Imorse hade vi regn men sedan har det varit kanonväder ute, hoppas det håller i sig till helgen. 
Nu tittar jag på Efterlyst men ska dyka ner i sängen direkt efter för jag är superduper trött idag.
Hoppas ni haft en bra onsdag!

En glad Isabella i lekparken på eftermiddagen

Mycket energi i dom små benen idag

Hopp, studs och kullebyttor i mammas och pappas säng
Busunge!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.