Mammas lilla hjälpreda

Igår fick jag hjälp när det var dags att laga middag. På menyn stod korvstroganof och Isabella ville så gärna hjälpa till. Jag tycker att det är mysigt när man kan göra saker tillsammans även fast det ibland krånglar till det lite mer, men det är det absolut värt. Det är ju det som är så bra med att jag inte jobbar heltid för nu har vi ju en massa tid att göra saker tillsammans utan att behöva stressa även fast vi jobbar, går på dagis och är i från varandra på dagarna. Underbart!

Isabella skar falukorv med en smörkniv och det gick väl sådär…

Hon anllad mest och falukorven fick ett litet konstigt utseende 🙂

När det sedan var dags att lägga korvtärningarna i stekpannan började det bra

Men sedan gick vissa lass någon helt annanstans än ner i stekpannan…

Behöver jag säga att när middagen sedan var klar så var det någon som inte åt sådär jätte mycket…

Efter middagen ville min duktiga lilla tjej även hjälpa till med disken.

Ibland undrar jag hur man klarade sig innan man fick barn och all denna hjälp i hemmet 🙂

 

 

Kram å Hej

 

            

Leave a comment

Your email address will not be published.