Helgen

Helgen har galloperat förbi i en kanonfart! Isabella åkte i fredags och kom hem idag, åhh mammas lilla hjärtegryn vad vi har saknat dig! I fredags när Isabella åkt var jag och klippte mig och blev nöjd och det känns så skönt att jag äntligen har hittat ett nytt ställe att bli stammis på. På kvällen var jag och G ute och åt grillade skaldjur på Andalucia, mums! Efteråt blev det bio och vi såg Beck sen stupade vi i säng proppmätta efter all god mat och popcorn. På lördagen åkte jag in till stan och fikade med Natalie och sedan var jag på en mysig tjejmiddag hemma hos Jeanette i hennes nya fina lägenhet. Hon bjöd på en massa god mat och vi spelade ett jätte roligt spel, helt hysteriskt hette det. Kan verkligen tipsa er om det spelet det bjöds på många härliga skratt från oss alla 8 tjejer! Söndagen bjöd på en lång sovmorgon till 9.30 (det är lång sovmorgon för mig efter att Isabella kom till världen) sedan dök Anna och Alex upp och vi åkte in till stan och åt lunch på Vapiano, underbart ställe! Efter lite shopping och fika satte sig Anna och Alex sig på bussen hem till Göteborg och jag och G gick på århundrades bästa teater tillsammans med trevligt sällskap. Teatern hette “De tre musketörerna” och går på Stadsteatern. Jisses va bra den var, jag förstår att den har varit och även nu är totalt utsåld på extraföreställningarna. Se den! säger jag bara! Det blev sent i säng även i går kväll också så nu känns det som jag skulle behöva 1 veckas semester och vila ut efter helgen HaHa! Nä efter så mycket härlig tid tillsammans med nära och kära så är batterierna fulladdade igen!
Mormor och gammelmormor berättadde att Isabella haft en väldigt rolig helg med en massa lek och bus.
I eftermiddag och kväll har det självklart blivit en massa myspys med sötfisen! Det är så skönt att ha henne hemma igen! G är ledig idag så det är skönt.
Det är tomt utan Tjorven och även fast hon egentligen inte skulle ha varit hemma denna helg så vet man ändå innerst inne hur verkligheten ser ut så tårarna har runnit i mellanåt. Men det måste dom ju få göra lite då och då, usch jag skulle göra vad som helst för att få ha vår lilla snarkande korv här!
Nu ska G och jag se på en film vi hyrt, hoppas ni har haft en bra helg och en bra start på nya veckan.

Det är skönt att ha lilla prinsessan hemma igen

Dockan skulle absolut följa med på promenaden när vi skulle hyra film

Isabella schamponerade en extra gång i badet i kväll. Nu är hon ren och fräsch till dagis i morgon

Jag i nya frillan. Jag som alltid ska spara ut längden klipper alltid av det i allafall.. 🙂

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.