Höstmarknad

Idag har jag, Isabella, Tjorven, mormor och gammelmormor varit på höstmarknad i Skillebyholm innan vi åkte hem till stan igen. Det fanns en massa fint i dom olika stånden. Det är antroposofernas höstmarkand och vi har sedan flera år tillbaka besökt denna marknad. vi köpte honung, bisalva och Isabella fick en jättefin bok. Till lunch åt vi grillad korv och vädret var toppen idag. Hela veckan har Isabella och jag pratat om att åka häst och vagn på marknaden och Isabella har skinit upp som en sol varjegång och när jag frågat henne om hon ska åka har hon glatt sagt -JAAA! Men idag när vi skulle åka häst och vagn på marknaden ville Isabella verkligen inte och sa -Neej, Neej! Så vi gick och åt en korv och Isabella tittade nyfiket bort mot hästen och när vi frågade om hon ville åka sen så sa hon -JAA! Hon gick bort mot hästen men ångrade sig när hon nästan var framme igen. Okej då struntar vi i det. Men Isabella kunde inte släppa hästen och skulle dit igen efter att hästen gått sin tur. Denna gång klappade hon efter en stund på hästen och när hon äntligen sa -itta häär! och pekade på hästens vagn så var det dags för hästen att gå sin tur så vi hann inte. Isabella stod tålmodigt och väntade på att hästen skulle komma tillbaka. Men när hästen kom tillbaka så ville hon inte igen och jag tyckte att fyra försök att åka räckte gått och väl 🙂
När vi kom hem så gjorde vi våfflor till mellis. Just nu håller Isabella på att hjälpa pappa att diska efter middagen. Snart är det dags för kvällsrundan med Tjorven men det regnar ute just nu så vi får se hur det går..Hoppas ni haft en bra helg!

Isabella äter korv med bröd

Isabella väntar på att häst och vagnen ska komma tillbaka

Här kommer hästen

Lite efter denna bild gick hon fram och klappade hästen men det blev ju som sagt aldrig något åk…

Isabella hittade en massa roliga stenar och pinnar idag att leka med

Ett litet smakprov från Isabellas nya fina bok som hon fick idag. Underbara bilder!

Kram å Hej


Leave a comment

Your email address will not be published.