Ny vecka, nya utmaningar och nya händelser

Ja då var det måndag igen och denna vecka är proppade med en massa planer och nästan bara roliga sådana också. Jag ska bla åka och titta på ett jobb för att se om jag finner det intressant eller ej, jag ska på en självskyddsutbildning, bomöte ang ombildningen, vi ska till Sofi och Elis på torsdag efter jobb och dagis och på lördag kommer Sara hit på middag. Det enda tråkiga denna vecka är att Tjorven ska på återbesök med sitt öga och den nedopererade kötteln har pluppat upp igen..suck! Men Isabellas mormor kommer upp då så då får vi bjuda henne på middag och Isabella kanske får visa henne sitt dagis. Det tror jag absolut att hon skulle gilla! Ja även hennes mormor!
Idag har jag vaknat med jordens nackspärr och hela min högersida är mer eller mindre ur funktion. Jag ser mer eller mindre ut som en robbot men tyvärr så vill inte värktabletterna fungera så vi får se hur länge jag orkar idag. Ajajaj! Som tur är så har jag en hemmaman idag vilket är guld! Äntligen kan något sånt här inträffa på just Gs lediga dag. Nu är det time att jobba vidare igen snart är det lunch, magen kurrar redan! Hoppas er måndag och starten på den nya veckan är bra!

Bilder från vår shoppingrunda på Coop igår

 

 

 

Kram å Hej

 


Leave a comment

Your email address will not be published.