Kökshjälp

Idag fick jag ett sånt sug efter att få baka så efter att jag hämtat Isabella från dagis så gjorde vi en liten handlingsrunda som typ tog 1 miljon år. Först gick Isabella jätte fint med sin lilla egna kundvagn som hon valt men plötsligt blev min lilla unge som förbytt och trottsen kom… Vrål, spark, skrik och hon vägrade att gå. Ingenting passade plötsligt och ännu värre blev det när vi gick förbi glassdisken! Dessutom var den vita sirapen slut som jag skulle ha och det var bara kånka ut med Isabella under ena armen samtidigt som jag försökte köra den lilla överfulla kundvagnen och sedan bege mig till nästa affär. Det fanns ingen vit sirap där heller så jag fick inte testa att ha det i bullsmeten istället för socker för att få saftigare bullar. Jag och Isabella gjorde smarriga pannkakor till middag med äppelmos. Isabella hjälpte ju självklart till, hon tycker att det är så roligt. Nu tittar jag och G på efterlyst och smakar på bullarna. Glöm nu inte kanelbullensdag på söndag  🙂 Imorgon ska jag ta med mig en påse till mina kollegor, det är så skönt för det är sista dagen för mig i morgon. Jag och Isabella är lediga på fredag för att gå på Underbara barn-mässan, det ska bli kul!
Hoppas ni haft en bra onsdag!

Isabella fixar pannkakssmeten

Mina kanelbullar

Kram å Hej


Leave a comment

Your email address will not be published.