Shopping

I går kväll var mitt lilla kvällsnöje att att sy namnlappar i dom nya kläderna som vi köpte åt Isabella i söndags. Det blev en regnjacka och ett par nya gummistövlar för att slippa att behöva släpa regnkläder till och från dagis. Vi köpte även ett par lekbyxor som hon kan ha ute i alla väder, kanon! Det är mycket att tänka på när liten börjat på dagis.

Isabella kommer att vara röd när det regnar på dagis

Dom praktiska lekbyxorna blev i svart så att dom passar till både hennes rosa och röda jackor och tröjor

Vi inhandlade även mössa, vantar, extravantar, skidvantar.. Har hört att vantar är bra att ha flera par.

Isabella shoppade detta söta bordsunderlägg på Hemtex. Hon var så nöjd vår lilla dam och satt och höll i det i vagnen tills hon somnade för eftermiddagsvilan. Nu här hemma sitter hon efter måltiderna och pekar på prinsessan, ler, vinkar och pussar och myser med kissekatten 🙂

 

 

Kram å Hej

 

            

Leave a comment

Your email address will not be published.