Torsdagen

Dagen har flugit förbi känns det som. Lämningen på dagis gick bra med Isabella imorse men inge vidare med Tjorven, hon vägrade att gå ur bilen. Hon låg i sin bur och tyckte väl att det skulle vara skönt och ligga och sova en stund till..Rackarns hund! Efter jobb och dagis bakade jag och Isabella banankaka innan vi åkte över till Sofi och Elis som bjöd på middag och bus. Tack snälla! Med oss hem fick vi äpplen och plommon som vi ska göra något smaskens av, kanske lite plommonmarmelad…
Imorgon är det fredag och Isabellas mormor kommer upp, hon ska passa Isabella medans jag åker med Tjorven till djursjukhuset. Mormor ska få följa med och hämta Isabella och se hennes dagis, det tror jag båda kommer att gilla. Tjorven ska få följa med mig till jobbet och det kommer hon nog att gilla, snarka under mitt skrivbord busa med alla kollegor och kanske skrämma en och annan buse 🙂
Hoppas ni också har haft en bra torsdag!

Isabella började morgonen med att läsa tidningen 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.