En härlig höstpromenad

I dag fann vi boven i dramat, dvs varför Isabella inte mår något vidare. En stor kindtand håller på att spricka igenom på vänstra sidan så hon har all rätt att vara grinig och ha feber. Stackars liten hoppas det går över fort nu! Men hon har fått alvedon och vi har tagit det lugnt hela dagen i dag. Hela familjen tog en promenad bort till Aspudden och det var verkligen hela familjen Andersson-Lindström för tanken var att vi skulle lämna in Tjorvens aska så hon kan få bli begravd i djurminneslunden. Jag hade bara helt glömt bort just då att det var ju en röd dag i dag så det var stängt. Men vi fick ju en härlig höstpromenad, säkerligen den sista med Tjorven och den enklaste genom tiderna. Skämt och sido men Tjorven knölade nästan alltid på promenadrundorna, stod hon inte stilla som en envis åsna och vägrade att gå så rullade hon i gräset, gick sakta så promenaderna tog 100 år eller så gjorde hon något annat för att slippa gå 🙂 I stället var det Isabella som höll ner takten i dag för hon skulle absolut gå hela vägen. Men hem fick vi henne att sova en skön eftermiddagsvila i friska luften. Hemma har vi tänt ljus både inne och ute på balkongen till minne för dom bortgångna, ätit gott, tittat på bilder från Gs Italienresa och myst en massa. Jag känner mig alltid som världens bästa mamma när Isabella får majs här hemma. Jag avskyr burkmajs, bara lukten från burken gör att jag vill spy både som gravid och icke gravid. Men Isabella älskar verkligen majs så vad gör man inte för sin lilla prinsessa?!
Hoppas ni också har haft en bra lördag!

Isabella gillade alla löven som låg på marken överallt.

Där det fanns mycket gick hon och pulsade i genom högarna

Suddig bild på Isabella & mig från promenaden. Man skymtar magen där litegrann 🙂

Det belv ett stopp på grillen för lite lunch

Isabella klappade lejonen i Aspudden

Lördagsmys med majskrokar och “Musses klubbhus”

Isabella fick 2 st “Musses klubbhus”-dvd i födelsedagspresent

I dag tog Isabella på sig sin tröja med Tjorven på, passade ju bra i dag.

Isabella pekar i mellanåt på tröjan och säger “Doosa” som hon kallade Tjorven för på slutet. Jag önskar så att hon fortfarande skulle levt med oss, hon är oerhört saknad vår lilla vän.

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.