En mycket trött måndag

I morse var vi så enormt trötta alla tre och vi var till och med tvugna att väcka Isabella och det händer ju aldrig! Jag kände väl minst tre gånger om hon var varm och hade feber, lite i hopp om att få vabba fast jag egentligen inte alls ville det. Skönt nog mådde hon prima liv och vi kom tillslut i väg till jobb och dagis men rackarns vad jag har gäspat idag!

Efter en hemsk promenad hem från dagis, ja Isabella testade gränserna till max, så lade vi oss i soffan och mös. Vi tog med oss duntäcket till soffan och viläste böcker, tittade på Musses klubbhus och I drömmarnas trädgård. Vi glömde tydligen helt bort klockan för när vi gick ut i köket var klockan fem och vi brukar äta vid halv fem. Som tur var så fanns det plättar kvar från i går så det gick snabbt att få i hop lite middag. Isabella åt massor till middag, hon åt 6 plättar, massor med äppelmos, en halv burk keso och ett korvbröd med smör (hon hade sett mig slänga i mig ett korvbröd när vi kom hem)
Nu är det snart natti natti för liten och sedan ska jag nog färga mitt hår, ringa Anna och kanske kommer det ett nytt inlägg lite senare, man vet aldrig 🙂

Isabella trollade fram ett korvbröd. “Tolla, mamma” sa Isabella och började med

sitt trick som mer liknade tittut korvbrödet men men…Sötnos!

 

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.