En runda på stan

Direkt efter dagis och jobb åkte Isabella och jag in till stan för att handla till fiskdammspåsarna. Det blir guldiga påsar i år med lite smaskens och lite skoj inuti 🙂 Vid halv fem tiden mötte vi upp Jennie på stan som kom från jobbet, vi åt lite middag och hon följde sedan med i några affärer och underhöll Isabella lite så att jag kunde handla det jag skulle, skönt med lite hjälp eftersom Isabella just nu fått för sig en massa saker som tex vägra att sitta i vagnen, absolut klä på sig helt själv, inte ha jacka på sig, sitta på eget säte på tunnelbanan mm… Men det var en okej runda på stan i alla fall gärna när Isabella berättade för ALLA hela vägen från korsningen Kungsgatan/Sveavägen till skötrummet inne i Pub-huset att hon hade bajsat. “Bella bassat”, “Bella bassat”, “Bella bassat”… 🙂 Fast det var ju värre när vi senast var på Vapiano och åt och hon gjorde nummer två direkt efter middagen och sedan berättade för varje bord på vägen bort till toaletten att hon bajsat! Ungar är fantastiska i mellan åt!! När vi kom hem var det direkt dags för Isabella att hoppa i säng. I kväll hoppas jag att jag slipper natta om henne fyra gånger som i går kväll, vilket gjorde att jag måste färga om mitt hår i kväll för det blev inte så mycket koncentration på mitt hår igår så i morse upptäckte jag en ofärgad fläck/slinga!! Panik! Det fick lov att bli uppsatt hår idag! Hoppas på ett bättre resultat i kväll även om mitt misslyckande inte syns överdrivet mycket. Tur att Isabella har sovmorgon till dagis denna vecka så hon kunde sova lite längre i morse.
Just precis gjorde jag ett annat misslyckande, nämligen drack ett glas med saft och kom på att mina halsbrännetabletter är slut! Suck! Vet inte om det är min stressmage eller gravidmage som orsakar halsbrännan mest men men jag tror att jag kommer att ångra det där saftglaset väldigt mycket om en liten stund…Även fast det var väldigt gott!
Hoppas er dag varit bra, det har vår varit fast nu är jag helt slut.

Isabella i går när vi hade myseftermiddag i soffan

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.