Kanelbullens dag & familjedag med Mora Träsk

I går var jag och Isabella först med Sofi och besökte mässan igen. Kul för det var lite annat på lördagen än på fredagen. På eftermiddagen åkte vi ner till mormor och var hos gammelmormor på middag. Det blev en mysig lördag. I dag var det ju kanelbullens dag och självklart glömde jag mina bullar som jag bakade i veckan hemma. Som tur var så kom G i håg dom innan han satte sig på tåget ner till oss idag så vi kunde fika lite. På eftermiddagen åkte vi ner till Trosa där kyrkan hade ordnat en trevlig familjedag. Vi är ju inte så kyrkliga i vanliga fall men Mora Träsk uppträdde och det var ingen gudtjänst eller så och det var ju kanon! Isabella dansade och följde med i rörelserna ända tills en clown kom och satte sig brevid henne. Isabella blev först livrädd för clownen men sedan väldigt nyfiken fast på avstånd förstås. Efter Mora Träsk bjöds det på grillad korv, ponnyridning, trampbilar, ansiktsmålning, pyssel och mycket annat utomhus. En kanondag men lite roligare väder hade man ju kunnat önska.
Nu blir det film för mig och G men jag tror att vi ska lyxa till det och vrida tv.n och sitta i sängen och titta. Risken finns bara att båda kommer att somna innan filmen är slut för vi är så trötta båda två.
Hoppas ni haft en lika mysig helg som vi!

Smaskens med mammas kanelbullar!

Äntligen har jag fått sätt upp toffsar på Isabella två dagar i rad. Visst det har inte varit helt utan protester även fast hon egentligen vill ha dom. Men sedan en tid tillbaka har man ju absolut inte fått röra hennes hår, hoppas på en vändning nu!

Mosa Träsk in action 🙂

Pappa G & Isabella gör rörelserna för fullt till Mora Träsk

Isabella kör bil

Det bjöds på ballonger

och smaskig korv i dag!

 

Kram å Hej


Leave a comment

Your email address will not be published.