“En sockerbagare, han bor i staden, han bakar kakor mest hela dagen….”

I eftermiddags när jag och Isabella kom hem från jobb och dagis bakade vi några pepparkakor. Min mamma gör alltid en stor sats med pepparkaksdeg varje år som jag får en bit av. Gott med hemmagjort. Vi värmde upp lite inför Elis besök nu på söndag när han kommer hit och ska baka pepparkakor med Isabella. Isabella tyckte att det var jätte roligt att kavla och trycka ut kakor med måtten, dessutom tyckte hon att degen var supergod att smaka på! Det är nog lite lagom att bara baka lite en dag och sedan fortsätta lite en annan dag, annars finns det nog en stor risk för att liten får ont i magen.
Det blev en mysig eftermiddag och det doftar såååå gott här hemma nu.

En koncentrerad Isabella kavlar peparkaksdeg

Isabella trycker ut hjärtan

Isabellas alldeles egna pepparkakshjärtan som hon bakat.

Stolt mamma!

Denna burk har jag haft till mina kakor sedan jag var liten.

Vid varje jul får mina pepparkakor hoppa ner i burken även fast den kanske inte är så julig av sig

Dagens bak

(Lugn Sofi, det finns mycket deg kvar till vårt bak på söndag)

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.