God morgon lördag!

Isabella var redan i gång i full fart tidigt i morse som vanligt! En annan gäspar och gör allt för att ögonlocken ska vara uppe. Isabella gav upp vid 8 och vrålade MAMMA! och drog av mig täcket. Jag hade ju varit uppe lite då och då tidigare men det var ju så skönt där under täcket.
Nu är Isabellas mormor här och vi ska besöka Liljeholmens galleria. Jag behöver hitta en ny kappa då min inte går att knäppa över magen längre och det börjar bli rätt kallt när man står och väntar på bussen och på pendeltåget. I kväll ska jag och Isabella åka ner till Jennie och äta middag och sedan ska vi sova över där så det blir 100% tjejmys i kväll! Underbart!! 🙂
I morgon kommer G ner och vi ska på 2 årskalas så denna helg är fullspäckad med roligheter!
Ha en trevlig helg allesammans!!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.