Helgen

I går tog jag och Isabella med Isabellas mormor på en sväng i Lillejholmens galleria. Det blev tyvärr ingen ny jacka/kappa åt mig men jakten fortsätter. På eftermiddagen släpptes jag och Isabella av hos Jennie där det först blev full rulle kanelbulle då Jennies två systerbarn också kom dit på middag. På kvällen blev det tjejmys i soffan.
I dag kom G också ner till Jennie och vi åkte på 2 årskalas.
Snart ska jag och G koll på en film och skriva en inköpslista.
Hoppas ni haft en lika mysig helg!


Jennie & Isabella i soffan i går kväll

Morgonmys hos Jennie

Isabella var en av dom första att förse sig med smaskig tårta och kakor 🙂

Bus med pappa

Isabella fiskade fiskdamm…

Och ansiktsmålning. Isabella fick ett sött rosa hjärta målat på kinden. Tyvärr fick jag ingen bra bild på den.

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.