Kalassöndag!

I dag har vi varit i Uppsala på Isabellas syssling Vidars 2 års kalas. Det var full rulle på alla barnen, precis som det ska vara på ett barnkalas 🙂 Det bjöds på gott fika, sångstund, dans och fiskdamm. Isabella hade jätte roligt och ville absolut inte åka hem när det blev dags för det. Otroligt nog lyckades vi hålla Isabella vaken hela hemresan så hon kom i säng vid sju i kväll som vanligt, skönt!
Jag kan tala om att när vi passerade Arlanda på dit- och på hemresan var man riktigt sugen på att svänga av och hoppa på första bästa plan till vita stränder och turkost vatten…Är så less på detta gråa trista och regniga väder. Skönt att solen tittade fram lite i går i allafall.
Hoppas er helg varit bra!

Isabella redo att åka på Vidars kalas

♥Klänning från How to kiss a frog
♥Kofta, strumpbyxor & hårspänne från H&M

Födelsedagsbarnet Vidar väntar på smarrigt fika

Isabella var generös med slängpussar i dag

Full rulle med dans och spring i benen

Många ville hjälpa till vid paketöppningen

Isabella i mask och med en kalastuta

 


Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.