Mamma Mu

                                     
Isabella är just nu inne i en kossa-period. Det har varit mycket om katter och sedan om hästar (äst på Isabellaspråk) och om får (som Isabella kallar för bä) men nu är det kor (kossa) som gäller. Mamma Mu är stora favoriten just nu, vi läser Mamma Mu-böcker, målar i Mamma Mu-målarboken och på söndags kvällen går även Mamma Mu på Bolibompa. Varje kväll vid nattningen lyssnar Isabella på Mamma Mu-cd och har gjort det sedan en lång tid tillbaka. I går köpte vi två nya men jag tror ändå att några fler cd-skivor och några Mamma Mu-böcker står högt upp på hennes önskelista till tomten i år 🙂
Men det jag tycker är bra det är att Mamma Mu faktiskt är ganska mysig om man jämför med Teletubbies, Drömmarnas trädgård och lite andra barnprogram som man som småbarnsförälder “tvingas” stå ut med. 

“Mamma Mu, är det du? Muuuuuuuu!”


Kram å Hej

         

Leave a comment

Your email address will not be published.