Torsdag

Fy tusan vilket vidrigt väder det varit i dag och pendlingen i morse gick inget vidare och jag var på dåligt humör…Blä! Men skönt nog så gick i allafall det dåliga humöret över efter ett tag. Efter dagis åkte jag och Isabella till Liljeholmens galleria för att jag skulle hitta något i klädväg till på lördag. Men när vi äntligen kom dit frågade jag mig själv varför jag ens hade tänkt tanken på att åka dit. Isabella hade absolut ingen lust och trotsade en hel del och jag hade en nerv i kläm eller nåt så det gjorde fruktansvärt ont i högra skinkan. Jag haltade i mellan åt som galma tant Agda 105 år!! Det var bara ett par galonvantar till Isabella som inhandlades i dag och dom kan jag ju inte riktigt ha på mig på lördag kanske 🙂 Isabella tjatar hela tiden om att åka buss och då ingår även tunnelbanan i bussordet så hon var ju jätte nöjd över att få åka i dag och där skötte hon sig exemplariskt.
I kväll har Isabella och jag värmt upp oss efter det vidriga vädret genom att ha badat skumbad tillsammans. Myspysigt! Nu sover hon och jag hoppas att hon inte ska knöla senare i kväll eller/och i natt!!

Bilder från kvällens skumbad


 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.