Trötta och sjuka

Här hemma är vi trötta och vi mår lite risigt hela högen. Isabella har varit hemma från dagis i dag då hon snorar och hostar, i övrigt är hon ganska pigg ändå. Jag gick hem 1 timme tidigare i dag från jobbet för att jag behövde sova lite innan G skulle i väg till jobbet. G mår också lite risigt men han åkte till jobbet ändå. Jag började känna mig yr och lite kallsvettig i går kväll och det höll i sig i dag med och även den förbaskade hostan och huvudvärken. Nu är jag less på det här. Isabellas mormor kom upp i eftermiddags med ägg som hon köpt från en gård i helgen. Hon hade med sig en blodtrycksmätare och den visade väl att mitt blodtryck var lågt men lågt brukar jag ju ha annars också så jag vet inte. Jag mår allmänt konstigt och jag vet inte vad som är pga graviditeten eller om det beror på dundermedicinen…

Nu är det bums ner i sängen, kanske Isabella och jag kommer att vara mycket uppe och vakna i natt också, man vet aldrig. Hade tänkt att lägga mig vid åtta men det finns ju alltid en massa saker som ska göras..Det får nog tyvärr bli bloggläsande för mig i morgon men den som väntar på någonting gott… 🙂 Ta hand om er!

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.