En snorig men en mycket bra helg ändå

I går morse vaknade Isabella som världens snorigaste unge tror jag. Snor, nysningar och svullna ögon hela dagen, stackars liten. I dag är det lite bättre men vi fick helt enkelt ställa in vårt adventsfirande och hålla oss hemma i helgen. Det har bara resulterat i en massa nytta. Jag har tokrensat och städat i garderober, plastburkskåpet och rensat ur bland Isabellas leksaker. Skönt att ha sånt gjort även fast det finns tusen saker till att fortsätta med. Några julklappar är inhandlade och i helgen har vi även satt upp andventljusstakar, stärnor, tomtar och planterat hyacinter i små krukor. Nu är det lite lagom julfint här hemma och det är så mysigt. Isabella ahr bara lite svårt att låta bli några av julpyntet bla en snögubbe som står i vardagsrummet. den vill hon gärna bära omkring och krama, i morse hade tydligen snögubben “bassat” också så hon var tvungen att torka den i rumpan…
I morse började vi dagen med att äta risgrynsgröt och tända första ljuset i adventsljusstaken. På eftermiddagen åkte jag och Sofi på invigning av Svenska Barnrums butik i Kärrtorp. En jätte mysig butik som jag självklart inte kunde låta bli att handla i 🙂 En juklapp till Isabella och en ny fin lampa till Isabellas rum kom med hem. Man fick även en mysig liten goodiebag med sig som innehöll lite roliga saker, bland annat badsalt så nu längtar jag till ett härligt bad. Tänk att solen behagade att titta fram lite i dag också, underbart!
I morgon får Isabella vara hemma med G, han jobbar kväll så vi slipper vab så det är bra.  Själv ska jag pallra mig i väg till jobbet även fast jag mår lite halvkonstigt, fast det är nog den där dundermedicinen som gör mig konstig.
Hoppas ni haft en bra helg allesammans!

I dag var det dags att tända första ljuset

Isabella dekorerar vårt pepparkakshus

 

Isabellas nya fina lampa

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.